Frida Jung - hemmaträning

495 SEK/månad

+ 595 SEK startavgift

“Vill du träna allsidigt och få hjälp med okomplicerad men effektiv träning att köra i hemmet, på kontoret eller på gymmet så har jag alla idéerna!”

Coach Frida

Inriktning

Hemmaträning
Funktionell styrketräning
Konditionsträning
Rörlighet

Detta behöver du

Hantelset
1 st lättare kettlebell
1 st tyngre kettlebell
Träningsband med öppna ändar
Heldraget mini-band

Träningssplitt

5 pass/ vecka
Halvkroppspass styrka med olika fokus
även Tabata / crossfit / HIT-pass

Träningsappendix

Klicka ovan för att se Fridas träningsappendix

hemmaträning online coach

Träna hållbart

För mig som coach är hållbar träning att prioritera. I en vardag där tiden är knapp öppnar hemmaträning upp möjligheter för alla och är både kul och tidseffektivt. För att träningen ska vara hållbar kommer mitt fokus ligga på teknik och kvalitet framför kvantitet.

hemmaträning online coach

träna för utveckling

Genom att jag mixar styrka, rörlighet och kondition varje vecka kommer du utmanas och utvecklas oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren.  Mina pass kommer vara uppbyggda med skalning så att du kan anpassa träningen från den nivån du är på idag och därifrån ta kliv framåt. Genom att tänka på utförande, tempo i rörelserna och vila kommer vi med enkla redskap kunna göra skillnad vecka för vecka och växa som individer!

hemmaträning online coach

Träna med glädje

Jag förespråkar rörelseglädje. Oavsett var du befinner dig i livet så mår vi bra av att hålla oss aktiva. För mig handlar det inte OM du ska träna.  För mig handlar det om VAD du ska träna och HUR!

Så KOMMER VI IGÅNG!

1. Signa upp

Tryck på "signa upp" här överst på min sida

2. Beställ

Fyll i din information & beställ via kassan

3. Inbjudan

Jag sätter upp ditt konto & bjuder in dig inom 24h

4. Bekräfta

Bekräfta inbjudan på mejlen & färdigställ dina uppgifter

5. Live!

Kavla upp ärmarna för nu är vi igång!

Vem är jag

Min egen träningsresa började 2016 efter att jag fått mitt andra barn och kände att nånting måste förändras. Sagt och gjort, sen den dagen intresset väcktes till liv har jag mer eller mindre dagligen jobbat på mig själv för att bygga en stark och uthållig kropp. Och som den spontana person och tävlingsmänniska jag är så har jag redan hunnit med och tävla i Body fitness och Fitness five och kan numera även titulera mig som ultralöpare.

Allt jag gått och genom under åren med mina satsningar och prestationer i bagaget och mitt liv som mamma har skapat den Frida jag är idag som älskar att coacha, vägleda och inspirera till ett sunt och aktivt liv. Och även om jag inte har tränat själv i så många år så känns det som att det är något jag gjort och jobbat med alltid. 

För mig handlar hälsa inte om så mycket mer än ett par timmar per vecka under en hantel eller ute i löpspåret. För när vi benar ner det handlar det om att hitta rätt, träna för att utvecklas. Träna för att kunna prestera – om det så är i vardagen, med familjen, jobbet eller inför något spännande mål!

frida@traningslandslaget.se
Frida Jung