Erik Lindqvist

950 SEK/månad

+ 795 SEK startavgift

  • Eget träningsupplägg varje vecka som Erik bygger till dig genom TrueCoachs coachingprogramvara.
  • Personlig support alla vardagar genom programvaran. Be om hjälp och få support med det du behöver.
  • Om du önskar hjälp med kosten sätter Erik upp en kostplan till dig med antingen ”makros” eller en hållbar struktur och en mängd tränings- eller fatlossvänliga recept. 
  • Eriks tränade öga och åsikter i övningar du kanske filmar och lägger upp i dina pass och önskar få utvärderade

Efter att du signat upp dig kommer du få 2st mejl:

– Mejl nummer 1 (Orderbekräftelse)
Direkt efter betalning kommer du ta emot en orderbekräftelse i din inkorg. I det mejlet kommer du få personlig länk till en digital konsultation som är viktig att du fyller ordentligt. OBS! Inget som behöver göras på en gång men ju förr du gör det desto snabbare kan du komma igång. 
Viktigt att du fyller i konsultationen ordentligt och omsorgsfull för att upplägget ska kunna bli så individanpassat och effektivt som möjligt för just dig. 

– Mejl nummer 2 (Inbjudan)
Här kommer en inbjudan till mobil/dator appen ”TrueCoach”. Det är verktyget som du och Erik kommer jobba genom. Viktigt att du följer stegen i mejlet och signar upp dig sista steget. Detta mejlet kan du räkna med att få senast 24h efter du fyllt i konsultationen (vardagar), annars på måndagen kommande vecka ifall du fyller i konsultationen på en helgdag. 

– Uppstart
Erik kontaktar dig sedan genom chatten i TrueCoach programvaran när han är klar mitt ditt upplägg. Här får du ha i åtanke att jobbet tar tid och därför blir det en viss väntan, räkna med iaf 2-6 arbetsdagar från dess du mottagit mejl nummer 2. 

Ja! Du kommer ha möjlighet att välja en dag och ett startdatum som passar dig, det kommer du få specificera i lugn och ro i konsultationen. På så vis har du möjlighet att ”boka” en plats i förväg och inte riskera stå utan ifall det blir fullbokat. Din betalplan kan justeras i efterhand så att framtida betalningsdag flyttas fram upp till 10 dagar i tiden, på så vis kan betaldatumet synkas bättre mot dit faktiska startdatum istället för ditt beställningsdatum.

Jag har alltid älskat att hjälpa andra att lyckas och vara en problemlösare i andras liv.

Nybörjare eller avancerad tävlingsatlet - jag har jobbat med otroligt många från båda spektrumen sedan jag startade min online-coaching 2012. Jag är insatt i detaljerna och älskar fysiologi och vetenskap men jag är också väldigt okomplicerad och gillar att hitta dom enkla lösningar i de fallen där det krävs. Så länge klienten är nöjd och kommer framåt så är jag nöjd.

Coach Erik

Inriktning

Individanpassat. Jag inhämtar att jag behöver genom en digital konsultation

Detta behöver du

Jag ser gärna att du har tillgång till ett bra gym eller motsvarande i ditt hem.

Träningssplitt

Vi lägger upp det efter vad som passar just din vardag och vad du faktiskt vill uppnå

COACHINGappendix

Klicka på ikonen ovan för att se ett par sidor från min Coaching-appendix

Överblick på olika träningspass i online coahing

PROGRESSION

Jag programmerar normalt sett träningen i block om om 4-5 veckor i taget med ett smart urval övningar att utvecklas successivt med för varje typ av kroppsrörelse och muskelgrupp. 

Målet här är allt som oftast att nå progression på ett eller annat vis, repsantal/vikt/tempo/kvalité. Många av oss behöver struktur och en tydlig plan för att nå nästa steg efter en tid där man kanske stått stilla eller inte lyckats komma igång bra.

Överblick från appen kopplat till en specifik övning och teknik

Tekniker

Jag varvar ofta traditionella set med tidseffektiva och utmattande specialtekniker likt Rest-Pause Set, Double-Up Rest-Pause, Drop-Set, Super-Set m.m. 

Här lämnas inget åt slumpen och i min värld är teknik-variationer ett viktigt redskap både för att träna smartare och utvecklas bättre – men också för träningen ska bli roligare och mer motiverande vilket är superviktig i det långa loppet. 

Logga din träning - online coaching

TEMPO / VILA / accountability

Att lyfta eller pressa med full kontroll ser jag som A och O för att vi ska förbli skadefria. Man ska kunna kontrollera ett normalt tempo till 100% innan en stegring av intensitet, ex. vikt, är motiverat. 

Jag sätter alltid ut rekommendationer för vila för att förenkla i progressionsprocessen och göra passen mer effektiva. När vi är på gymmet ska fokuset vara på träningen och självdisciplin blir alltid bättre när man investerat i sig själv och sin träning och därtill även förväntas prestera och rapportera.

Om mig

Efter ett flertal år med ett liv som hade kantats av växelvis säsongsjobb i fjällen och långa surfäventyr i Indonesien blev det allt mer tydligt för mig att jag var outtröttligt intresserad av människokroppen och biomedicin. Samtidigt märkte jag att jag hade en tendens att vilja hjälpa andra till att bli bättre. Den var så stark att jag kunde lägga mig i och engagera mig i andra även om det inte hade efterfrågats från mig.

Låter ganska oskönt tänker du kanske – och ja, det var de nog många gånger också. Inte särskilt hållbart. Jag behövde kanalisera den energin och viljan till att nyttjas i något professionellt, alltså ett jobb.

Sagt och gjort. 2011 började jag läsa en 3-årig utbildning på Universitet inom Biomedicin med inriktning mot träning och nutrition. 2012, mitt under studietiden, startade jag upp min första business där jag började hjälpa klienter till att nå sin mål kopplat till sin kroppssammansättning och träning/prestation. Jag nischade mig ganska tidigt mot fat-loss och muskelbygge/hypertrofi av den enkla anledningen att jag då var superintresserad av det och ville lära mig precis allt som gick att lära sig i ämnet.

Sen den tiden till idag har jag hjälpt många hundra klienter på precis alla nivåer. Landslagsatleter inom Fitness, CrossFit Games deltagare, personliga tränare, träningsinfluensers men också mängder av vanliga kvinnor och män som tränat för att må, se och fungera bättre ut i sin vardag.

Idag 12+ år senare kan jag det mesta och jag tror inte det finns många som har den erfarenheten, kunskapen och öga för detaljer som jag har. Det gör mig stolt och glad att veta det och något som faktiskt ger mig kraft, tro och glädje i att samarbeta med alla personer, oavsett mål.

Tack om du läst så här långt. Hör gärna av dig om du undrar över något!

erik@traningslandslaget.se
Erik Lindqvist Coach, tränare, företagare. Här från plåtning med Träningslandslaget på Gymmet Liljeholmen