Emma Johnsson

495 SEK/månad

1195 SEK/månad

+ 795 SEK startavgift

+ 795 SEK startavgift

Standardupplägget är för dig som älskar att träna hårt och önskar köra med mig i min löpande träningsprogrammering! Jag bygger nya pass i princip dagligen och lägger ut i din träningskalender inne i appen. Logga precis allt du är sugen på, vikter, reps, kommentarer så du kan följa utvecklingen och pusha dig själv. Du kan nå mig mig via chatten om det dyker upp frågor kring passen eller övningsvalen. 

Vad som ingår punkt för punkt:

 • Löpande träningsprogrammering – nya träningspass varje vecka
 • Träningslogg och historik till alla dina pass
  (alla gamla pass sparas så länge du aktiv)
 • Chattsupport via appen vid frågor/problem
 • Tillgång till TLs Receptbank, 1 nytt recept varje helg
  (välj portionsstorlek mellan 300, 400 eller 500 kcal)
 • Insläpp i min FB-grupp för gruppsupport och inspo

Premium är för dig som behöver mer personlig support och uppskattar att ha regelbundna check-ins. Via chatten har du möjlighet att skriva ihop en avstämning inför varje helg och skicka till mig så att jag kan återkoppla på det och hjälpa dig framåt. Hur har träningen känts? Hur går det med kosten? Några problem som dykt upp där du behöver tips? Osv… Alla behöver hjälp med olika saker och behovet brukar förändras över tid därför tycker jag det är viktigt att både ge möjligheter till veckovisa avstämningar men också låta dig som klient vara med och bestämma agendan

Vad som ingår punkt för punkt:

 • Allt som inkluderas i ”Standard Coachingen”
 • Veckovisa avstämningar via chatten, 1 per vecka, inkl. kostsupport
 • Möjlighet att få teknik & utförande granskad i 5 olika övningar per vecka

Om du är beredd att lägga manken till, lita på processen och spendera ett par timmar per vecka på gymmet med mig i fickan så ska jag hjälpa dig ut och förbi komfortzonen så vi kan skapa träningsmagi tillsammans!

Coach Emma
exempelbild online coaching

Träning ska va roligt!

Har du följt mig på mina sociala medier så vet du lite vad jag pratar om här, Emmastyrka föddes utifrån den glädje som min träning gav mig och mina dåvarande klienter. Roligt kan såklart betyda olika saker för olika personer men mitt tänk med att ge mig och mina klienter gott om variation med tung styrketräning, pulshöjande superset och brännande drop-set har alltid välkomnats med svett, skratt och endorfiner! Sen att utvecklas och se sina framsteg är dessutom alltid roligt, därför tummar jag heller aldrig på att träningen ska vara smart och effektiv.

hur man kör sumo mark

Bygg dig stolt och stark!

Mina pass är för dig som vill gå all-in och bygga en starkare, snyggare och stoltare kropp. Bygga röv är det alltid fokus på (såklart!) men hela kroppen ska ha sitt och formas i harmoni, så här lämnas inget till slumpen. Vi ska aldrig glömma bort att gluteus fyller en otroligt stor funktion i helhet, så börjar vi av mer ytliga skäl bygga bakdelen så förstår vi snart dess vikt och funktion i nästintill alla annan träning. Ben, rygg och axlar kommer vi också maxa varje vecka tillsammans. Cardioutmaningar och rörlighetsträning ligger mig också varmt om hjärtat och det behöver vi alla underhålla är min åsikt. I mina övningsvideos delar jag också alltid med med mig av alla mina tips, vinklar och teknik precis som det vore ett PT-pass på gymmet.

Utmana och väx!

Mina pass bygger jag alltid upp på ett vis där du ska kunna ta ut dig ordentligt, ta dig utanför din trygghetzon och pusha nära eller till failure för att du på så vis ska bli starkare och växa i din träning. Även om variation är ett ledord i min träning kommer jag aldrig frångå min röda tråd – dvs att tålmodigt jobba för att bli starkare och reps-tåligare i mina favoritövningar som jag tycker ger bäst och mest utveckling tillbaka. Med tiden kommer du känna att du klarar mer än du tror (för det gör du!) och det är med den känslan vi kan skapa magi tillsammans om du bara är beredd att lägga manken till, lita på processen och offra ett par timmar per vecka!

Så fungerar det

1. Signa upp

Tryck på signa upp här överst på min sida

2. Beställ

Fyll i din information & beställ via kassan

3. Inbjudan

Jag sätter upp ditt konto & bjuder in dig inom 24h

4. Bekräfta

Bekräfta inbjudan på mejlen & färdigställ dina uppgifter

5. Live!

Chop-chop! All done, nu kör vi!

Min resa

Som för så många andra handlade det mesta först om ridning och bollsporter, men intresset för att “träna för min egna skull” växte sig starkare vid 14-15 årsåldern då jag började hänga på mamma med till gruppträningspass. Redan där ville jag själv vara den som satt längst fram och bestämde musik, intervall-tempo och passuppbyggnad. Jag blev helt såld på endorfinpåslaget och känslan att gå in i sin zone och ha kroppen som verktyg. Snart gick jag till gymmet själv för och köra tunga militärpressar och knäböj då viljan att lära sig mer, utvecklas och växa inte tillfredsställdes av gruppträningen.

Jobb som gruppträningsinstruktör blev ett naturligt nästa steg och strax därefter utbildade jag mig till Personlig tränare för och kunna hjälpa även individer så bra som möjligt och inte bara grupper. Sen dess har det gått undan, det blev en del events för exempelvis Spin of Hope (spinning med fokus på att skänka pengar till Barncancerfonden), sen PT och platschef på ett gym i närheten av där jag bodde vid den tidpunkten. I det stora hela hade jag där och då uppnått så mycket som jag drömt om sen tidigare men det var ändå delar av mig som ville uppleva, utvecklas och se mer. Trots röster som sa nej så sa jag upp min anställning och valde istället att gå min egna väg med Emmastyrka. Jag aktiverade online-coaching och hyrde även in mig på Gymmet som tränare och jobbade på som aldrig förr utan att blicka bakåt på gott och ont. Men knappt åtta månader senare storbölade jag på en scen i Stockholm efter att ha mottagit Guldhjärtats pris som Årets PT.

Idag har jag landat lite, hittat mina varför och min helt egna väg framåt som jag älskar. Jag driver jag Emmastyrka AB, Träningslandslaget AB tillsammans med min kollega Erik och tränar även med mina älskade klienter i min och min kollega Andreas PT-studio innanför tullarna. Hoppas vi ses både här i Träningslandslaget, på sociala medier och i min studio! 

❤ Emma 

emma@traningslandslaget.se