Anton Eurenius

Anton Eurenius

495 SEK / månad

+ 595 SEK startavgift

Är du en tävlingsmänniska som älskar att prestera och bygga? Då har du kommit helt rätt!

Coach Anton

Inriktning

Bodybuilding
Classic Bodybuilding

Detta behöver du

Normalutrustat gym med maskinpark

Träningssplitt

4-5 pass/vecka

Träningsappendix

Klicka ovan för att se Antons träningsappendix

PROGRESSION

Min träning grundar sig i progression, att stegvis alltid bli bättre, progression kan ske genom att öka vikten, öka repetitionerna, göra utförandet jobbigare eller att minska set-vilan. Målet ska vara att varje vecka bli bättre på något, tävla mot din tidigare prestation!

Utförande

Huvudnyckeln för att bygga muskler är utförandet, målet med träningen ska vara att sätta muskeln under så hög anspänning som möjligt, att koppla in maximalt med muskelfibrer i varje repetition och att ansedd muskel ska göra arbetet. Vi ska inte bara flytta en vikt från punkt A till punkt B så fort som möjligt, vi ska genom en muskelkontraktion göra att vikten förflyttas. Ska vi dessutom ha en rimlig progression är det viktigt att vi inte tummar på vårt utförande för detta, om möjligt ska utförandet bli än mer kontrollerat ju starkare du blir!

Vila och återhämtning

Något som många tyvärr neglerar är att återhämta sig optimalt, du sliter inte bara ut muskeln som utför arbetet när du tränar, du kommer också att slita på ditt nervsystem, ju hårdare du tränar och ju mer du tar ut dig på stressar det nervsystemet än mer. För mig är det viktigt att ge kroppen tillräckligt med återhämtning så att jag kan upprätthålla min progression och intensitet, samt så är det här dina muskler byggs upp efter att du brutit ned dem på gymmet, slarva inte med återhämtningen, ät ordentligt, sov ordentligt och träna hårt men smart!

Så fungerar det

1. Välj coach

Välj vilken coach och träningsprogrammering du vill joina

2. Beställ

Fyll i din information & beställ via kassan

3. Inbjudan

Vi sätter upp ditt konto & bjuder in dig inom 24h

4. Bekräfta

Bekräfta inbjudan på mejlen & färdigställ dina uppgifter

5. Live!

Nu är du med oss, nu kör vi så det ryker!

Vem är jag?

Jag började min träningskarriär 2011 efter att ha genomfört min sista ordentliga fotbollssäsong, jag insåg där att jag inte skulle nå mina drömmar inom fotbollen och behövde något nytt att fokusera på. Under året 2012 varvade jag styrketräning i syfte att bygga muskler och att spela fotboll på en lägre nivå än tidigare, här byggde sig grunden för mitt intresse i bodybuilding. I slutet av september 2012 var jag på min första fitnesstävling, SM i Västerås, och när juniorklasserna i bodybuilding gick upp på scenen vände jag mig om till min pappa och sa “Jag ska vinna det här någon gång”…

Jag gjorde min första tävling 2015 på Luciapokalen i Stockholm där jag placerade mig 3a i Classic Bodybuilding för juniorer, 2016 följde jag upp detta med att komma 2a på SM i samma klass innan jag 2017 till slut fick lyfta den Svenska mästarpokalen. Efter detta har jag även lyckats ta hem mitt proffskort i IFBB Elite Pro genom att vinna Overallklassen i Classic Physique under IFBB Nordiv Cup i Lahti där jag bland annat fick möta en silvermedaljör från VM året innan.

Jag har i många år testat mig fram mellan olika typer- och träningsstilar, allt mellan himmel och jord egentligen: extremt hög volym, lättare vikter, massvis av intensitetstekniker, superlåg volym, raka set, stegrande set, väldigt låga repsintervall och mer därtill. 

Jag har genom detta hittat en formula som funkar otroligt bra för mig, min träning bygger på relativt låg volym, hög intensitet och fokuserar mycket på progression, för mig har träningen blivit min dagliga (nåja, 4 dagar i veckan i alla fall) tävling, här frodas jag och presterar som bäst.

Är du en tävlingsmänniska som älskar att prestera? Då har du kommit helt rätt, här får du utrymme att alltid göra ditt bästa, och du, var inte rädd för att misslyckas, för nästa gång klarar du det!

anton@traningslandslaget.se